Bröllopsfotografering - Våra priser börjar på 7.500 kr. Du kan anlita oss för så länge du vill med en minimum tid på tre timmar. Det är du som bestämmer hur många timmar vi ska fotografera. Vi erbjuder tre standardpaket med olika innehåll och du kan välja det av dessa paket som passar dig bäst. Skicka gärna ett mail och berätta vem du är och vad du önskar på er stora dag, så skräddarsyr vi ett paket som passar just er.

Alla tre paket inkluderar:
Konsultation där vi tillsammans går igenom vad ni tänker er och vilken stil ni är ute efter.

Högupplösta och redigerade bilder som levereras via molntjänst (Backup ingår i molnen).


* Alla priser är exklusive moms och resekostnader inom Stockholmsområdet. Vid resor utanför Stockholm behöver vi lägga på en avgift för reskostnad samt eventuell kostnad för övernattning. En bokningsavgift på motsvarande 30% av arvodet ska betalas vid bokningstillfället för att bokningen ska vara giltig som sedan dras bort ifrån den totala fakturan. Företaget innehar F-skatt.
EVENT/VIMMEL
Jag har förevigat många olika typer av event: träningsevent, personalfester, mässor, möhippor och bemärkelsedagar. Ofta vill företaget ha en mix av detalj, miljö - och vimmelbilder. Jag har också vana av att fota framför fotovägg på röda mattan. Innan eventet pratar vi igenom vilka typer av bilder just ni är ute efter.

TIMARVODE: 1500 KR FÖRSTA TIMMEN, 800KR/TIMME EFTER DET.  
Ingår: Minst 30 st högupplösta bilder per fotograferad timme för web och/eller tryck.PRODUKTBILDER OCH MILJÖBILDER
Är ni i behov av bra produktbilder? Vill ni ha bilder av företagets lokaler, miljöer eller detaljbilder? Allt detta kan jag hjälpa er med. Jag erbjuder helhetslösningar för det stora och mindre företaget samt produktbilder. Kontakta mig för offert! 
Back to Top